Search
Close this search box.

Denník princeznej 3 by mohol byť realitou. Čo všetko vieme o pokračovaní tejto tínedžerskej klasiky?

Ak ste sa narodili v 90. rokoch, Denníky princeznej pravdepodobne patrili ku knihám vášho detstva. Autorka Meg Cabot napísala prvý diel tejto nekonečnej série ešte v roku 2000. Prvé dve knihy sa dočkali sfilmovania v rokoch 2001 a 2004. Od posledného filmu ubehlo už 15 rokov, predstaviteľka filmovej princeznej dospela a stala sa z nej úspešná herečka, ktorej sa dokonca podarilo získať Oscara.

Anne Hathaway má pre túto sériu stále slabosť

Potvrdila to aj v televíznom programe „Watch What Happens Live“, v ktorom ju vyspovedal televízny producent Andy Cohen.

Zdroj: Walt Disney Studios

„Chcem do toho ísť, Julie Andrews chce ísť do toho tiež. Dokonca aj naša producentka Debra Martin Chase to chce. Všetky dúfame, že sa to napokon podarí,“ povedala Anne Hathaway o možnom treťom dieli.

Potvrdila tiež existenciu scenára, ktorý už od roku 2017 koluje medzi producentskými spoločnosťami. Jeho existenciu potvrdila už dávnejšie aj spisovateľka Meg Cabot, autorka knižnej predlohy. Podľa jej slov bude scenár nadväzovať skôr na filmy a knihami sa bude len inšpirovať.



Meno režiséra zatiaľ nie je známe. Režisér pôvodných filmov Garry Marshall ešte v roku 2016 ohlasoval, že by chcel natočiť pokračovanie, jeho smrť však tieto plány prekazila.

Všetko ukáže čas

Momentálne teda nič nie je isté, napriek tomu, že všetci zúčastnení by do projektu šli s radosťou. Len čas ukáže, či sa tretie pokračovanie Denníku princeznej napokon dostane na plátna kín.

 

Patria Denníky princeznej medzi vaše obľúbené knihy detstva?

Zdroj: thisisinsider.com

Pozri aj:

Najčítanejšie

Tieto vianočné trhy v Európe si ľudia zvolili za tie najkrajšie pre rok 2019
Toto sú najväčšie slovenské a české vianočné hity. Poznáte ich históriu?
8 bizarných športov, ktoré sú príliš bláznivé na to, aby boli skutočné
Príbeh roka: Chlapík zničil umelecké dielo za viac ako 100 000 dolárov. Zjedol banán
RECEPT: Rýchly a jednoduchý banánový chlebík

Odporúčame: